۵ نکته راجع به اسید سیتریک که هرگز نشنیده اید

نمکهای سیترات اهمیت فلزات متفاوت در افراد مریض به تیتر کمکهای غذایی مورد به کار گیری قرار میگیرد. در این مقاله منابع طبیعی و تصنعی اسید سیتریک و همینطور خواص و عوارض استفاده از آن مورد باز‌نگری قرار می گیرد. اسیدسیتریک را می توان با سنتز شیمیایی به دست آورد و همینطور می توان آن را از میوه و مرکبات گرفت البته به برهان این که هزینه آنان بالا میرود و اصلی تخمیر قارچ هزینه نسبتاً اندکی دارااست میوهها قیمت تحت دارا‌هستند را بهصرفه میباشد که از مرکبات بگیرند و وقتی که اسیدسیتریک را از مرکبات تولید مینمایند آن اسیدسیتریک ارگانیک است. در لوسیون ها و ماسک های پوست هم اسیدسیتریک وجود دارد، ولی استعمال بیش از حد ممکن میباشد به پوست زخم وارد کند، مخصوصاً پوستهای حساس. اسید سیتریک یک هیدروکسی اسید است. این مخلوط نسبت به اسید خالص راحتتر مخلوط میشود. به عنوان نمونه به جهت تهیه pH یون های فلزی در سیستم آنتی اکسیدانی شوینده های اسیدی موی سر به کار گیری اسید سیتریک سیب میشود. کاربرد دیگر سیتریک اسید، استفاده از آن به جهت ساخت انواع دارو مثل قرص جوشان، آسپیرین و چاشنی (طعم دهنده) دارویی می باشد. بعضی از کمپانی ها از آن به جهت تهیه و تنظیم محصولات غذایی خویش مثل شیرینی و نوشابه استعمال می کنند. امروزه دارای ترقی تکنولوژی در حوزه کشاورزی و بسط تحقیقات در زمینه رویش گیاهان، به کار گیری از مواد شیمیایی که در رویش گیاه نقش دارند و خطرات کمتری به جهت گوشه و کنار زیست تولید می کنند، یک ضرورت محسوب می شود. البته همین امر هنوز به طور شفافی به ثابت نرسیده ، کلیدی این اکنون تحقیقات متمایز بر بر روی مضرات جوهر لیمو در هم اکنون انجام است. چون هم در بهبود بافت و نیز در مهار اکسیداسیون لیپید موثر است. اسید سیتریک در داروسازی هم کاربرد داراست و به عنوان مادهای بیخطر برای مصرف در غذاها شناخته شده است. اسیدها هم در آزمایشگاه شیمی و هم در کارهای واقعی نظیر نگه داشتن PH استخر موءثر هستند.